Elisabetta Franchi 2018/209

Elisabetta Franchi

Elisabetta Franchi werd in 1998 opgericht door Elisabetta Franchi en Sabato Cennamo, ondernemer en echtgenoot van de ontwerper. Elisabetta Franchi staat bekend om verfijnde details en supervrouwelijke allure. De kleding heeft een luxe uitstraling door het gebruik van edele materialen en moderne ontwerpen. 

Uitdagend en sensueel zijn begrippen die de hedendaagse collectie van Elisabetta Franchi perfect weergeven. Sois Belle is trots om de fashionstore van Arnhem te zijn met een uitgebreide Elisabetta Franchi collectie. Heb je een vraag over een item van Elisabetta Franchi? Bel ons gerust of stuur een Whatsapp bericht. 

Bekijk onze actuele Elisabetta Franchi collectie op onze online shop bij Winkelstraat.nl.

Elisabetta Franchi collectie

Elisabetta Franchi

Najaar/winter 2018/2019

De inspiratie voor de najaar/winter collectie is mode uit de jaren zeventig, een periode vol grote revoluties. Een vrouwelijkheid die benadrukt wordt door spontaniteit, scherpzinnigheid en ironie. Jezelf zijn, humor gebruiken en het hoofd hoog gehouden in een wereld van mannen.

Monica Vitti is degene die de geest van deze collectie belichaamt. Ze is de muse voor deze collectie van Elisabetta Franchi.

Alle Elisabetta Franchi video's

Elisabetta Franchi Duurzaamheid

Kleding van Elisabetta Franchi is niet alleen uiterst modieus, luxe en super vrouwelijk, het is ook verantwoord geproduceerd.

Geen echte veren

Vanaf de herfst-winter collectie van 2014/2015 is een programma ingesteld waarbij Elisabetta Franchi geleidelijk het gebruik van echte veren heeft afgeschaft. Innovatief en experimenteel gebruik van polyester vezels en watten worden als vervangende materialen gebruikt. Sinds de voorjaar-zomer collectie van 2015 wordt er helemaal geen gebruik meer gemaakt van veren van dieren.

 

FSC Papier

Al het papier dat wordt gebruikt om te printen binnen de Elisabetta Franchi organisatie is duurzaam en gecertificeerd door FSC organisatie (Forest Stewardship Council). Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. 

Bont vrij retailer programma

Elisabetta Franchi gebruikt op basis van ethische fashion geen bont in haar collecties. Een commitment van de Fur Free Retailer Program is ondertekend. Dit programma stimuleert het beleid in de modebranche om de rechten dieren te respecteren, te beginnen met de afschaffing van bont artikelen.

Elisabetta Franchi in Arnhem

De uitgebreide collectie van Elisabetta Franchi vind je in Arnhem bij Sois Belle ..... de uitdagenste winkel van Arnhem!